عطر آرام تو
که از افق لبریز میشود،
جهان در دامنه زلال روح تو
به نماز می ایستد.همه نام
تو را میدانند. همه تو را
میشناسند. تو شبیه ترین
غنچه ها به بهاری، تو شبیه
ترین شکوفه های ازل به
پیامبری صلی الله علیه
وآله . همه عطر تو را می
شناسند.
فرا رسیدن ١١
شعبان سالروز میلاد حضرت
علی اکبر علیه السلام را
به محضر امام عصر حضرت حجة
ابن الحسن عسکری علیه
آلاف التحیة و السلام و
عموم شیعیان جهان تبریک
عرض مینماییم .
مبعث،
سپیده دمی است که خداوند،
نامه سی جزئی خود را، به
دست امین ترین بنده اش
داد، تا دست زمین را به
آسمان برساند. محمد صلی
الله علیه وآله ؛ یعنی
انقلاب؛ یعنی صبحی که
سیاهیِ بلال حبشی،
روشنتر از آفتاب، در
بلندای کعبه اذان میگوید
و سنگهای تراشیده بت
پرستان، در طبیعتِ لال
خود فرو میماند. این صدای
جبرئیل است که میگوید:
«اقرأ باسم ربک الذی خلق».
مبعث؛ یعنی وساطت تو میان
بنده و معبود. یا رسول
اللّه! دستانم را بگیر تا
بتهای باقیمانده دلم را
بشکنم که خدای تو خریدار
دل شکستگان است.
فرا
رسیدن ٢٧ رجب سالروز بعثت
خاتم انبیاء حضرت محمد
مصطفی صلی الله علیه و آله
و سلم را به محضر امام عصر
حضرت حجة ابن الحسن عسکری
علیه آلاف التحیة و
السلام و عموم شیعیان
جهان تبریک عرض مینماییم .
بسم الله الرحمن
الرحیم
امروز
تقویمها در سکوت خود
فقدان تو را به سوگ نشسته
اند. معصومه علیهاالسلام
در پایان انتظار خود، اشک
بر گونه ها دوانیده است.
کبوتران حرم دخترت، شور و
شوق پرواز را از دست داده
اند و ماتم آن گنبد طلایی،
آسمان را سیاه میکند.
ناله حزین مرغان عاشق است
که به گوش میرسد: امشب پس
از چندین سال روز، چندین
سال شب، هفتمین ستاره به
آسمان هفتم میرسد؛ ولی
غافل از آنکه این مردم،
غفلت، سایه گستر
چشمهایشان شده است.
فرا
رسیدن ٢٥ رجب سالروز
شهادت هفتمین اختر تابناک
آسمان امامت و ولایت حضرت
امام موسی کاظم علیه
السلام را به محضر امام
عصر حضرت حجة
بن الحسن عسکری علیه آلاف
التحیة و السلام و عموم
شیعیان جهان تسلیت عرض
مینماییم.
بسم الله الرحمن
الرحیم
هستی، آیه
«زینب» را با لهجه شیرین
«صبر» تلاوت کرد، تا
دنیا، برای همیشه به
تفسیر بنشیند عظمت این
نام را . خدا تو را آفرید تا
کربلا همیشه تازه بماند
تا پرچم عاشورا بر زمین
نیفتد. تا حسین علیه
السلام ، برای همیشه حسین
علیه السلام بماند.
اگر
نیامده بودی، «کربلا در
کربلا میماند» شام در
تاریکی جهل میسوخت و کوفه
در نافهمیِ دیرینه اش
مچاله میشد .
آه! زینب،
زینب علیهاالسلام ، ای
زینتِ تنهایی پدر! ای میوه
دل مادر! ای وقار خانه همسر!
ای سفیر کربلایی مادر!
درود خداوند بر تمام لحظه
های تنهایی ات که اگر مادر
زنده بود، به خاطر تو، بیت
الاحزانش را در محفل تو
برپا میکرد! تو عینیّت
تمام معنای صبری؛ صبری که
برای همیشه معنا از تو
گرفت .
فرا رسیدن ١٥ رجب
سالروز وفات عقیله بنی
هاشم حضرت زینب کبری سلام
الله علیه را به محضر امام
عصر حضرت حجة ابن الحسن
عسکری عجل الله تعالی
فرجه الشریف و عموم
شیعیان جهان تسلیت عرض
مینماییم .
مجله مهر:داود جوان مسلمان اهل معرفتی بود خلیفه دوم عباسی، منصور دوانیقی او را به دلیل مخالفت هایی که با حکومت داشت، به زندان انداخته و هیچ کس امیدی به آزادی او نداشت؛ تنها فرزند فاطمه که مادر رضاعى امام صادق(ع) هم به حساب میآمد، در مکان نامعلومی دور از مدینه اسیر بود و فاطمه اینطور که از او روایت میشود، آرزو داشت قبل از مرگ یک بار دیگر پسرش را ببیند. دو فرزند دیگر فاطمه قبلا شهید شده بودند و داود حالا تنها بهانه زندگی فاطمه بود. وقتی مدت اسارت داود طولانی شد، به هر دری زد تا از او اطلاعی به دست آورد. خبرها همه تلخ و دردناک بودند. یک روز خبر مرگ داود را میآوردند، یک روز میگفتند او را لای دیوار گذاشته اند، روز دیگر از شکنجه داوود خبر میرسید و کار تا جایی بالا گرفت که فاطمه از غم داود فرتوت و ناامید در انتظار مرگ بود.
روزی فاطمه با خبر شد که امـام صادق (ع ) بیمار اسـت و چون مادر رضاعی او بود، به عیادت امام رفت. وقت خداحافظی امام سراغ داود را گرفتند و فاطمه خبرهای ضد و نقیضی را که شنیده بود نقل کرد و برای آزادی پسرش چاره خواست. امام فرمود: «میدانی این ماه، ماه رجب است و دعا در آن زود به اجابت میرسد؟ چیزی را که میگویم دقیقاً انجام ده تا فرزندت از زندان آزاد شود.»
سه روز روزه و 8رکعت نماز، راه حلی بود که امام صادق(ع) پیش پای امداود گذاشت و فرمود: «سه روز، سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم رجب را روزه بگیر و روز پانزدهم هنگام ظهر غسل کن و نماز ظهر را بخوان و بعد از نماز ظهر هشت رکعت نافله عصر را بجا آور و بعد از نماز دعایی را که برایت خواهم نوشت بخوان و بعد از دعا به سجده برو و بگو: لَکَ سَجَدْتُ وَ بِکَ آمَنْتُ فَارْحَمْ ذُلِّی وَ فَاقَتِی وَ کَبْوَتِی لِوَجْهِی. طوری با خلوص دعا را بخوان که اشک از چشمانت جاری شود؛ حتی به اندازه بال مگس. که همین جاری شدن اشک و سوزش قلب نشانه اجابت دعاست.»
"
امداود نماز را خواند و یکی دو روز بعد خبر آزادی پسرش را دریافت کرد. از امداوود نقل شده که گفته بود: «دستـورهاى امام را طبق آنچه فرمـوده بـود عـمـلى کردم، شب شانزدهم از نیمه گذشته بود که پیغمبر(ص) را با جمعی از صالحان در خواب دیدم. رسول خدا(ص) به من فرمود: «اى امداود این جماعتى را که مشاهده مى کنى شفیعان تو هستند. براى تو دعا کرده اند و مژده مى دهند که حاجت تو برآورده شده است. خداوند تو را مشمول رحمت خـود قـرار داده، مـحـفـوظ مـى دارد و فـرزنـد تو را هـم حفظ مى کند و او را سالم به آغوش تو بر مى گرداند.»
داود وقتی به مدینه برگشت خبر داد که یک روز او را آزاد کرده و 10هزار دینار به او هدیه کرده اند و ماموری او را با شتر به مدینه برگردانده است. رفتار عجیب مامور با داود یک بار دیگر او را به خانه امام صادق(ع) کشاند تا دلیل این اتفاقات را بپرسد. این بار امام فرمودند: «منصور دوانیقی در یکی از شبها جدّم علی بن ابی طالب(ع) را در خواب دید که به او هشدار داد: هرچه زودتر فرزندم داود را آزاد کن وگرنه تو را در آتش میاندازم. منصور هنگامی که آتش را در مقابل خود دید دستور داد که داود را آزاد کنند.»
امام صادق علیه السلام میفرمایند:
1ـ در شگفتم برای کسی که ترس بر او غلبه کرده، چگونه به ذکر
«حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ»
(آلعمران/173)
پناه نمیبرد. در صورتی که خداوند به دنبال ذکر یاد شده فرموده است: «پس (آن کسانی که به عزم جهاد خارج گشتند، و تخویف شیاطین در آنها اثر نکرد و به ذکر فوق تمسک جستند) همراه با نعمتی از جانب خداوند (عافیت) و چیزی زاید بر آن (سود در تجارت) بازگشتند، و هیچگونه بدی به آنان نرسید.»
2ـ در شگفتم برای کسی که اندوهگین است چگونه به ذکر
«لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
(انبیاء/87)
پناه نمی برد. زیرا خداوند به دنبال این ذکر فرموده است: «پس ما یونس را در اثر تمسک به ذکر یاد شده، از اندوه نجات دادیم و همین گونه مومنین را نجات میبخشیم.»
3ـ در شگفتم برای کسی که مورد مکر و حیله واقع شده، چگونه به ذکر
«اُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِبادِ»
(غافر/44)
پناه نمیبرد. زیرا خداوند به دنبال ذکر فوق فرموده است: «پس خداوند (موسی را در اثر ذکر یاد شده) از شر و مکر فرعونیان مصون داشت.»
4ـ در شگفتم برای کسی که طالب دنیا و زیباییهای دنیاست چگونه به ذکر
«ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ»
(کهف/39)
پناه نمیبرد، زیرا خداوند بعد از ذکر یاد شده فرموده است: «مردی که فاقد نعمتهای دنیوی بود، خطاب به مردی که از نعمتها برخوردار بود) فرمود: اگر تو مرا به مال و فرزند، کمتر از خود میدانی امید است خداوند مرا بهتر از باغ تو بدهد.»
منبع: بحارالانوار، ج90، ص184 و 185، به نقل از کتاب خصال شیخ صدوق
بسم الله الرحمن
الرحیم
دل تاریخ برای تو تنگ است؛ برای تو که تاریخ را شرمنده صبر و سکوت غریبانه ات کردی، برای تو که سیمای شفّاف عدالت را هنوز هم پس از چهارده قرن فاصله، برایمان تازه و زیبا و روشن تصویر میکنی و ذوالفقار حق مدارت را در امتداد مسیر وحی و حقیقت به چرخش میآوری تا کوردلان خفته را از خواب شوم شیطانی برهانی. آن هنگام که چشم گشودی، نخلستان هایی بیشمار به بار نشستند و گندمزارها در وسعتی بیکرانه به سمت نور قد کشیدند. بهار، رنگ لبخند تو است که بر پیکر درختان جاری شد. تو آمدی و اینگونه، قطورترین کتاب عدالت و آزادگی با سرانگشتان روشن تو ورق خورد.
فرا رسیدن ١٣ رجب سالروز میلاد اولین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت علی علیه السلام را به محضر امام عصر حضرت حجة بن الحسن عسکری علیه آلاف التحیة و السلام و عموم شیعیان جهان تبریک عرض مینماییم .
«این را من اعلام میکنم، همهى افراد بدانند؛ اینهائى که رد صلاحیت میشوند، لزوماً آدمهاى بىصلاحیتى نیستند. اینجور خیال نشود که حالا چون فلانی در انتخابات رد صلاحیت شد، پس دیگر بکلى از صلاحیت ساقط است؛ نه، طبق قانون، در انتخابات نمیتواند به عنوان نامزد شرکت کند، اما ممکن است مقامى که او را رد صلاحیت کرده، اشتباه کرده باشد. ممکن است براى این کار صلاحیت نداشته باشد، اما صلاحیتهاى فراوان دیگرى داشته باشد. اینجور نباشد که اگر کسى رد صلاحیت شد، این معنایش این باشد که او دیگر از هستى ساقط شد؛ نه، صلاحیتهاى گوناگون دیگرى وجود دارد.» ۹۰/۱۱/۱۴
فرا رسیدن ١٠ رجب سالروز میلاد نهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت ، حضرت امام محمد تقی جواد الائمه علیه السلام را به محضر امام عصر حضرت حجة ابن الحسن عسکری علیه آلاف التحیة و السلام و عموم شیعیان جهان تبریک عرض مینماییم .